Interview Stefan Daniels

Op 1 juli 2012
Via een interview willen we u graag onze N-VA kandidaten voorstellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2012.
We bijten de spits af met Stefan Daniels, een ondernemer uit Opitter die veel belang hecht aan zijn gezin, verkeersveiligheid en het ondernemerschap.

Stefan Daniels

Stel jezelf even voor :

Mijn naam is Stefan Daniels, 37 jaar en afkomstig van de Vostert.
Mijn vrouw en ikzelf wonen nu een 8 jaar in Opitter.
Ondertussen hebben we 3 schatten van dochters waar natuurlijk een groot gedeelte van onze aandacht naartoe gaat.
Beroepsmatig ben ik zaakvoerder van een bedrijf dat IT consultancy diensten verleent en dit wordt afgewisseld door het mede-zaakvoerderschap van een firma waar we levensmiddelen bedrukken. Dit zorgt voor een aangename afwisseling !
Verder ben ik actief binnen de lagere school De Wissel in de ouderraad en schoolraad om ook daar het beste evenwicht proberen te vinden voor alle kinderen van de school.

Waarom wil je in de politiek gaan?

De maatschappelijke interesse in mijn leefomgeving is eigenlijk steeds aanwezig geweest gaande van hoofdredacteur van de schoolkrant op de middelbare school tot voorzitter van de ouderraad. Waar mogelijk probeer ik steeds mijn steentje bij te dragen.
De politiek is daarbij de volgende stap om mijn interesse en ideeën te delen met iedereen van groot Bree. Dit om de balans tussen wonen, werken en leven zo goed mogelijk te bewaken.

Wat zijn je politieke ambities ?
Wat zou je willen veranderen in Bree ?

Echt bijdragen en de kracht van verandering begint bij een bestuursfunctie dus de politieke ambitie is er om een schepenambt op te nemen.
Wat ik zou willen veranderen is een eerlijke communicatie naar de burgers, verhoogde verkeersveiligheid en een ondernemersvriendelijke gemeente waar iedereen voordeel bij heeft !

Waarom N-VA ?

Mijn overtuigde keuze gaat naar de N-VA want zij houdt voet bij stuk als het gaat over belangrijke onderwerpen en komt op voor een Vlaamse identiteit. Ik voel me goed bij deze standpunten en vind dan ook veel van mijn overtuigingen terug in het programma van de partij.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is